Beskrivning: Beskrivning: Beskrivning: Beskrivning: Beskrivning: boule 

 

 


                                            HEJ LBJ:are!

 

 

 

 

Träningstider etc

Precis som föregående säsong spelar vi tisdagar och torsdagar i Gefle Boulecenter kl 18-21. Vi går in i hallen så snart vädret hindrar oss från utespel. Mer organiserad träning sker i och med att ”Vårturneringen” startar i januari. KM mixed-trippel (egna lag) spelas i maj. Om intresse finns så abonnerar vi speltid söndagar mellan kl 12-16.

Innesäsongen delas upp i en höst- resp en vårperiod, där hösten präglas mer mot ett upplägg likt tidigare år. Vårsäsongen dock med fokus mot utespel med seriespel samt DM (klubbrepresentativa tävlingar).

 

 

 

Tävlingar, samordning etc

Du som har licens känner säkert till att Du har rätt att delta i av SBF sanktionerade tävlingar. De tävlingar som arrangeras i såväl vårt distrikt som på andra håll framgår av Tävlingskalendern på SBF-online som Du hittar på förbundets hemsida eller på Infotavlan i Hallen. Är Du intresserad av att delta i någon av dessa tävlingar och inte har någon att spela med så kan Du informera Dina klubbkamrater om detta på särskild plats på klubbens Infotavla i Hallen. Styrelsen och Tävlingskommittén arbetar aktivt för sammansättning av lag endast när det gäller seriespel, spel i Svenska Cupen samt LagDM (klubbrepresentativa tävlingar). Viss ”pushning” även för spel i övriga DM. I övrigt organiseras deltagande i tävlingar i sin helhet av den enskilde klubbmedlemmen.

 

 

APU

Arbetet med årets upplaga av Gefle Cup har fungerat mycket bra. Även ekonomiskt gott utfall. Nära nog alla medlemmar som kunnat, har på olika sätt bidragit till att det blev så lyckat. Även uppstart inför tävlingarna som avslutningstimmarna fungerade långt över förväntan! Styrelsen vill framföra ett varmt tack till de medlemmar som genom sitt arbete bidragit till att arbetsuppgifterna kunnat delas upp på så många fler ”händer”. Tack, Tack!

 

 

Mål och visioner

 

 

Hemsidan.

Du vet väl om att vi har en egen hemsida i klubben? Där kan Du följa med vad som händer i klubben och hur väl våra representanter lyckas på tävlingsbanorna. Se www.lbj.se

 

 

Låt kloten rulla.

LA BOULE JOYEUSE

Styrelsen